Актуално

Разиграха цяла България! Ставаме свидетели на безцеремонно търгуване на държавата, мандатът не трябва да бъде изпълнен, България да отиде на избори….

БСП: Ставаме свидетели на безцеремонно търгуване на държавата

Тези партии вчера не се посрамиха и на празника разиграха цяла България с едни безсмислени пресконференции, на които целта беше Борисов да извие ръцете на „Продължаваме промяната“

Ставаме свидетели на безцеремонно търгуване на държавата! Мандатът не трябва да бъде изпълнен, България да отиде на избори.

Андролова

Така заместник-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски коментира преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Според червените „час по-скоро трябва да отидем на избори.“ Според социалистите изборите трябва да бъдат „2 в 1“ – парламентарни и европейски.

„За съжаление, ставаме свидетели на поредните няколко загубени дни за България, за българските граждани и за всички нас. Ставаме свидетели на едно безцеремонно търгуване на държавата – на разпределяне на постове, на регулатори.

Тези партии вчера не се посрамиха и на празника разиграха цяла България с едни безсмислени пресконференции, на които целта беше Борисов да извие ръцете на „Продължаваме промяната“.

ПП пък му се моли вечерта да не върне мандата, за да стигнем до ситуация, в която Пеевски да им каже днес какво да направят„, каза Свиленски.

epicenter.bg

Проверете също

ПАРАТА ПРАВИ БОРБАТА – ТАКА ДА ЗНАЕТЕ! Кирил Петков: Политолози ми предложиха да им плащам по 20 000 лева месечно, за да се чува думата ми….

Пудел с Живко Коцев, пудел с пачки, няма пачки с Коцев, но имаш пудел с …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *