Актуално

Тихомир Василев: „Промяната“ вонеше още от създаването си…Миришеше на задкулисие, сделки и договорки на тъмно зад гърба на хората!

„Промяната“ вонеше още от създаването си…

‼️Миришеше на задкулисие, сделки и договорки на тъмно зад гърба на хората!

✅Не е тайна, че бях едно от основните действащи лица на протестите срещу Борисов. Всички ме познаваха и аз познавах всички, защото бях ежеминутно на площада, тичах, организирах, грижех се за каквото мога и за каквото, и който трябва!

✅Тия лица на Кирил, Асен, Лена, Гюров, Денков, Пейков, Митев, Калина , Яна балникова , Деница, Ангови мъж и жена и цялата тая клика не съм ги виждал и не ги познавам! Както и всички активно участващи тогава, с които съм разговарял, защото и те се чудят от къде се появиха тези шарлатани, неможачи и апаратчици….

✅Сетне справка в биографиите им показаха дълбоки зависимости от ГЕРБ, Румяна Бъчварова и Цветан Цветанов, както и участя във власта на борисофф под една или друга форма, в един или друг кабинет, грантаджийска програма, община, министерство или агенция… Или иначе казано „Промяната“ наистина е младежкото ГЕРБ, което не се реализира при баце и реши да го изклати като отиде в отбора на Прокопиев, там където по-рано бяха отишли другите любимци и съратници на борисофф, а именно ДА България на Христо Иванов и Атанас Атанасов …

‼️Заравяйки се още по-дълбоко, започна и още повече да смърди …оказа се, че тези същите са и учредители на ДА България … И също така нереализирани кадри там! Нещо като напудреното адвокатче без спечелено дело Николай Хаджигенов …. Или иначе казано всички умнокасиви изпаднали от каруцата бяха на хранилка на Прокопиев и американските фондации, които бяха заложили на три различни клона …пък, който върже!

✅Бяха пробили и при Манолова, която също стана „дясна“, за да се върне във властта … Там бяха пратени Димитър Делчев , Настимир Ананиев , хора от НДСВ все либерална измет доказана във времето, както бе пратена и Пепа Георгиева, една алчна, нефелна, но вярна на „синята жълтопаветна общност“ PRка от Шумен, била преди това в екипа на Кунева и РБ!!! Същата сега е във варненската община PR на тамошното парапетно недоразумение, като преди това бе в министерството на Лорер!!!

✅В цялата тази мазна игра има и един друг играч…Президента! Всичките тия галимации и мазно извозване на гражданите не стана без неговото покровителство! Връзките на институцията и лично неговата с Прокопиев, жълтопаветната либерална общност и посолството са повече от ясни! Също и опита протеста да бъде овладян, за да изтика „правилните“ либерални мутри на повърхността …

‼️Погледнете служебните му кабинети, погледнете първият му служебен министър председател, погледнете втория!! Герджиков от НДСВ и Стефан Янев отявлен евроатлантик работил в Центъра на НАTО за борба c тероризма в Анкара.

‼️Погледнете колко пъти и къде назначаваше Даниела Везиева (близка на Кунева и член на ДБГ ).

✅Темата е дълбока и може много да се пише и говори по нея, но няма как да пропусна лицето Стамен Янев(БАИ, ББР, за.министър на икономиката, съветник на Лорер в Мин. на иновациите), който кариерно расте под крилото на Бойко, Прокопиев(Кунева), Промяната и Румен Радев и винаги му е намирана сладка длъжност, от която добре капитализира както той така и всичките му покровители…

‼️Цялата тая схема целеше да развали монопола на Борисофф, Доган и Пеевски в държавната власт и бизнеса в България …целеше също да овладее техните схеми и далавери с държавни и европейски пари!

✅Но както винаги става в такива случаи, усетили шума на парите ортаците се скараха как и по колко ще делят! Тук е разковничето на последващите събития, които доведоха до положението, в което е поставена държавата и гражданите днес.

✅Прокопиев събра по перспективата част от хранениците си в коалиция, разкара политическите трупове Манолова, Бабикян, Хаджигенов и Капон ииии…. Се договори с Борисофф и Пеевски като се отметна от сделката с Радев …. Усещайки, че не може да надделее, когато Радев управлява със служебни кабинети, в които се наместиха и хора на други изпаднали от държавните хранилки като кръга около Гергов, Кирил Добрев и Станишеви …(Справка: Пеканов, Лечева, Шишков и един зам.министър Захари Христов от село Ягода)…

✅Резултатът всички го видяха през последната една година…

‼️Бе съставена „компромисна сглоПка“ по записа(помните записа на Киро и Асен ), Борисофф и Пеевски бяха изпрани, защото Прокопиев и посолството се „договори“ с тях, Радев бе изолиран от Христо Иванов по препоръка на посланика на САЩ, Гешев бе пратен в пенсия, а Радев от своя страна се държеше като употребена жена, на която не са и платили…

‼️Всичко вървеше много добре и моделът ГЕРБ/ДПС се възстановяваше и надграждаше докато алчността на Христо Иванов , Кирил Петков и цялата либерални жълтопаветна клика не развали „сглоПката“!

✅И тук вече Борисофф и Пеевски постъпиха с Прокопиев и питомниците му по същия начин, по който те постъпиха с Радев …а именно: употребиха ги за сексуално удоволствие и не им платиха, а само ги почерпиха „мазно турско кафе“!

‼️Бесни от това прецакване ППДБ решиха да подскачат и да си искат парите, но както знаете един сводник никога не позволява една от труженичките му да му извива ръцете ..

‼️Случките и събитията от последните дни, арестите, оставките, тарашите и тн. Са само прелюдия и предупреждения към Христо Иванов , Кирил Петков и Прокопиев ….Асен Василев като доказан шарлатанин и изпечен мошеник мълчи, защото знае какво следва! Не че ще е недоволен от мъжката любов, която ще го залее в централния затвор, но някак си по го блазнят острови и компанията на мускулести мъже занимаващи се с културизъм.

‼️Борисофф и Пеевски ще доунищожат ППДБ и ще ги поставят в партерна позиция, за да ги употребяват, когато и за каквото поискат, защото знаят, че продажната курвенска душа няма да откаже да задоволи сутеньора си срещу някой подхвърлен лев или държавна поръчка…

‼️А Радев …Радев просто се наслади на личното си отмъщение, макар че знае, че остава на сухо и ще последва съдбата на друг „топ тарикат“ Първанов , който чете лекции и пише мемоари…

‼️Жалко е само за българския народ, че за пореден път бе брутално излъган, а надеждите му предадени и продадени от пишман държавници…

Дано Бог им прости, защото аз лично няма!

Тихомир Василев ФБ

Проверете също

Борисов гневен: Не виждам как ще подкрепя вече нещо, предложено от ПП-ДБ. Във всичко се провалиха!

„Изобщо не ме интересува кой ще е външен министър. Срам е за „Продължаваме промяната – …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *