Актуално

Срам и резил ! След изборите: ПП-ДБ пак се молят на Борисов, готови за преговори с ГЕРБ за общо управление

ПП-ДБ пак се молят на Борисов за участие във властта.

Готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление на страната след парламентарните избори, обявиха в Пловдив лидерът на ДСБ Атанас Атанасов и бившият премиер акад. Николай Денков, член на ръководството на ПП.

Двамата обаче уточниха, че това може да стане само ако разговорите се водят за реализирането на програмата на ПП-ДБ и в тях да не участва лидерът на ДПС Делян Пеевски.

„В политиката съм се научил никога да не казвам никога. Надявам се да се разберем с ГЕРБ за съвместно управление. Иначе има опасност да влезем в спирала на избори и да ни управляват служебни правителства“, заяви Атанасов. Според него последните нападки между политиците от ГЕРБ към ПП-ДБ повече били за мобилизиране на електората за предстоящия вот.

Николай Денков добави, че преди да се седне на масата за преговори с ГЕРБ, те трябва да се отърват от опеката на Делян Пеевски, който им бил на практика началник.

Атанасов изрази притеснение от предстоящото купуване на гласове. Той добави, че щяло да има 300 000 гласа за пазаруване.

Никола Минчев и Радан Кънев, които ще участват на изборите за евродепутати, заявиха, че основните приоритети, които извеждат в своята кампания са сигурността, борбата с корупцията и развитието на икономиката.

Проверете също

„Екзакта“: ГЕРБ-СДС на върха с 9% преднина; Ето кои влизат в битка за второто място в таз годишната надпревара в изборите…

Лилия Йорданова коментира, че Единственото сигурно е, че коалицията ГЕРБ-СДС ще запази първата позиция. Според …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *