Актуално

Нинова: Главчев дава на ДАНС и прокуратурата сигнал. Срещу кого? Срещу себе си?

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира във Фейсбук решението на премиера Димитър Главчев да даде на ДАНС случая с МБАЛ „Мама и аз“.

Ето какво написа тя в социалната мрежа: Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ. И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено.

Главчев е разрешил построяването на частна детска болница. Неговият Министерски съвет я е гласувал единодушно без нито един коментар. Сега Главчев дава на ДАНС и прокуратурата сигнал. Срещу кого? Срещу себе си? Срещу министрите си?

Още по-нелепо става поведението на премиера, който първия ден защитава решението, а на следващия се сеща, че служебно правителство трябва да организира избори, а не да се занимава с дългосрочни въпроси. Хора, това е пародия.

Единственият начин Главчев да се сдобие с някакво що-годе достойнство е да каже кой го накара да вземе това решение и срещу какво, кой му нареди правителството, кой му сменя министрите? Кой управлява реално държавата, защото и на децата вече е ясно, че не е той.

Проверете също

Борисов: С коварен план ПП бръкнаха в джоба на всеки българин! Трудно ще излезем от кризата

ПП-ДБ мечтаеха за постове и позиции, вместо това България да бъде пълноправен член на Шенген …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *