Актуално
Андролова

Андролова: Превръщат държавността в оглозган либерален скелет! Изземването на функции на националната власт се случва със съдействието на самата власт и произтича от самата нея с цел „да вземем едни пари“…

На заседанието на парламента се гласува центровете за настаняване на бежанците да се охраняват от полицията, а не от частни фирми, за които депутати намекнаха от трибуната, че гравитират около ПП/ДБ.

Хубаво е да се знае, че аутсорсването на сигурността е една от формите на разграждане на националната държава и унищожаването на правомощията на националната власт. Изключителен парадокс е, когато самата национална власт допуска да бъдат извлечени функции на държавността и предоставени без съпротива на частни играчи.

Тоест изземването на функции на националната власт се случва със съдействието на самата власт и произтича от самата нея с цел „да вземем едни пари“.

Без дори да осмисля, че става дума за прехвърляне на права от държавата към частни структури, което постепенно превръща държавността в оглозган либерален скелет, безпомощен да управлява каквото и да е било в едно общество на деспотизма на свръхлиберализма.

Аутсорсването на сигурността към частни структури прелива контрол и създава лостове за външен натиск върху все по-безпомощната политическа власт.

Същото се отнася и за изземването на суверенитет от наднационални структури, които ни въдворяват възгледи за подвижния пол, нареждат квоти за въглеродните емисии, управляват цензурата в медиите и ни разпределят мигранти.

Калина Андролова ФБ

Проверете също

ВАСИЛЕВ ОТРЯЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА ВЕЛИКДЕН ! НЯМА ДА ИМА ВЕЛИКДЕНСКИ ДОБАВКИ ОТ 75 ЛЕВА ЗАЩОТО….

Финансовият министър в оставка Асен Василев отхвърли предложението на ГЕРБ-СДС и ДПС за еднократна помощ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *