Актуално
Борисов тропна с крак!

Борисов тропна с крак! Няма да има никакви преговори след 18 март, нито с втори, нито с трети мандат! Не прави чест на колегите от ПП-ДБ да пускат част от преговорите през техните медии…

В понеделник ще се разбере дали отиваме на избори. Няма да има никакви преговори след 18 март, нито с втори, нито с трети мандат.

Не прави чест на колегите от ПП-ДБ да пускат част от преговорите през техните медии. Аз не участвам в тях и не коментирам. ГЕРБ сме дали мандат на преговорния екип, ако Мария Габриел направи така, че да има кабинет, с който ще може да работи, ние ще го подкрепим.

На никой министър няма да давам оценка. Ако Мария Габриел може да работи с Тагарев, аз ще го гласувам, тя ще е премиер и трябва ясно да си представи как ще работи с министрите. Ако едно правителство няма за приоритет фермерите, така както ЕНП, какъвто и министър да е начело на министерството, той просто ще изпълнява едни функции.

Бойко Борисов ФБ

Проверете също

Тихомир Василев за атаката на Иран срещу Израел и намесата на Англия: За пореден път англичаните доказват, че са притурка на режима в империята на злото САЩ! Тия мизерни слуги на САЩ действат в Украйна и подстрекават и подпалват конфликта там…

След очакваните удари на Иран срещу Израел едно нещо прави впечатление…. За пореден път Великобритания(Англия) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *