Актуално

Тихомир Василев: Асен Василев зароби държавата с милиарди , окраде, каквото можа и назначи различните си любовници на най-различни позиции….

От ФБ профила на Тихомир Василев

От 2021г., когато Румен Радев го постави за служебен министър на финансите та до днес, Асен Василев зароби държавата с милиарди, окраде, каквото можа и назначи различните си любовници на най-различни позиции….

‼️То не бе НАП, то не бе министерство на културата….

‼️За същия индивид и неговите действия излезе доклад на МВФ, че бюджетите му са трагедия и трябва да се вдигат данъците….

‼️Или иначе казано, опитите да се купят гласовете на пенсионерите и социалните групи с пари от бюджета, водят държавата към сигурен фалит….

‼️Тук изникват следните въпроси:

✅Кой натиска от вън Асен Василев да е несменяем финансов министър почти 4 години в почти всички правителства при положение, че е явно некадърен да управлява финансите на държавата или умишлено ги съсипва и краде?

❓Кой го доведе и препоръча при Радев? Каква е била сделката?

❓Кой го наложи на ГЕРБ/ДПС? Каква е била сделката?

❓Измами ли Асен Василев както измами съдружниците си в Англия и американския си кредитор за „Чаталджа“ последователно Румен Радев, Бойко Борисофф и Делян Пеевски (Ахмет Доган)?

❓С колко пари е завлякъл държавата и данъкоплатците ?

❓Има ли истЕнска диплома за финансист или е с листче за изслушан курс като на Кирил Петков ….

❓Има ли двойно гражданство, защото стана проблем при гласуването му на местния вот, който проблем предполага наличието на такова, а това е много, много грубо престъпление и нарушение на конституцията!?

❓Разполагат ли службите с данни какви пари е отклонявал в офшорни сметки в Кипър през периода 2021/2024г.

❓Проверени ли са и установени ли са корупционни практики ощетяващи държавата при подписването на договорите с „Джемкорп“, посредниците за доставки на газ и наблюдението и дерогацията на Лук Ойл Нефтохим Бургас от страна на лицето Асен Василев….

❓Защо на осъден за финансови злоупотреби се поверяват почти 4 години управлението на финансите на държавата от президента и различните други политически партии?

❓Има ли разпънат политически чадър над Асен Василев от чужди посолства?

‼️На тези въпроси, отговори дължът Румен Радев, Бойко Борисофф, Делян Пеевски, Корнелия Нинова, Тошко Йорданов, прокуратурата, ДАНС и Сметната палата!

‼️Отговорите трябва да бъдат сведени до обществото и целокупния български народ, който в суверен и данъкоплатец и има право да знае какво се случва с неговите пари. Още повече бе обещана прозрачност, която липсва, а преговорите и договорките се водят на тъмно….

‼️В противен случай нарастващото недоверие към институциите и политическите партии ще нараства все повече, а общественото напрежение ще се покачи.

Проверете също

Тихомир Василев за атаката на Иран срещу Израел и намесата на Англия: За пореден път англичаните доказват, че са притурка на режима в империята на злото САЩ! Тия мизерни слуги на САЩ действат в Украйна и подстрекават и подпалват конфликта там…

След очакваните удари на Иран срещу Израел едно нещо прави впечатление…. За пореден път Великобритания(Англия) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *