Актуално
Маги от Ергенът 3

„Мис Варна“ Магдалена Томова от „Ергенът 3 „е била жертва на насилие

В последния епизод от „Ергенът“, Маги Томова сподели нещо, което разтърси не само най-желания ерген в момента в България, но и зрителите пред малките екрани. Те дори сравниха това, което се случи с красавицата, с инцидента с Дебора от Стара Загора.

Магдалена, на 36 години, която изглежда една от фаворитките за сърцето на Александър Младенов, разказа неподозирани факти за живота си и преживяното. Тя е „Мис Варна 2006“ и в момента управлява заведение в София. Прехвърлянето й в столицата обаче не е било за добро.

Пред Алекс, брюнетката разкри тежка драма от миналото си, когато е била по-млада. Тя дойде в София и живееше при леля си на 16 години, след като е била с родителите и сестра си във Варна.

„Историята ми е много тежка и неприятна. Прехвърлянето ми в София не беше заради приятни причини. Тази история ме изгради като човек. Свързана е с първата ми любов. Беше грешен избор“, започна разказа си тя. Тогава започна кошмарът за нея и семейството й.

Тя и семейството й бяха изправени пред психическо и физическо насилие от страна на бившия й приятел. Случилите се семейни проблеми бяха ужасни. Тогава търсеха помощ от различни места, но никой не ги защитаваше.

Семейството й реши, че най-добре е тя да се прикрие в София при леля си. Това беше предизвикателство, защото тя беше заплашена“, продължи разказа си тя.

Маги свърза историята си с тази на Дебора от Стара Загора, която беше жертва на насилие от приятеля си.

„Това е обсебване, но не е любов. Когато успях да се освободя, намерих помощ. Нещата са мрачни и продължават да се случват… Може би знаеш за случая на момиче от Стара Загора, което пострада от любовта си.

Това е страшно и ме напомни за случая на Дебора. Чувствах същия страх. Никой не помагаше. Трябва да се борим“, каза тя. „Заради един грешен избор понасях това, но моето семейство ме подкрепяше. Семейството е най-важното.“

„Това, което тя е преживяла, е ужасно. Съчувствам“, заяви Алекс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *