Актуално

Психоложката Христиана, която напусна „Ергенът“, поднесе изненада . Блондинката се появи в ефир с бременно коремче ….

Една от участничките, която предизвика скандал с поведението си и алкохолните прекомерности на ранен етап от участието си в предаването, не разкри какво точно се случва в личния й живот.

Христиана не потвърди, нито отрече дали има мъж до себе си или дали е намерила любовта. Въпреки това, външният й вид дава ясно да се разбере, че нещо се случва зад кулисите. Психоложката напусна предаването и предизвика изненада на публиката, като се появи с бременна коремна част.

Независимо от опитите си да не привлича внимание към корема си, Христиана не можеше да скрие напълно бременността си, дори и с широки дрехи. Освен това в нейния Инстаграм профил се вижда, че публикува снимки, на които се вижда само лицето или горната си част, за да не издава корема си.

На скоро обаче тя призна, че има сериозен приятел, който работи в бизнеса с коли, но запази самоличността му в тайна. По отношение на алкохолните си изцепки, Христиана заяви, че не прекалява с алкохола в реалния живот и че поведението й в предаването не отразява напълно реалността. Тя сподели, че най-голямото й постижение до момента е отслабването си с над 60 кг. и днес неприлично се е променила.

Проверете също

Борисов гневен: Не виждам как ще подкрепя вече нещо, предложено от ПП-ДБ. Във всичко се провалиха!

„Изобщо не ме интересува кой ще е външен министър. Срам е за „Продължаваме промяната – …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *