Актуално
името на победителката вече изтече

Въпреки че новият сезон „Ергенът 3“ тепърва ще започва да се излъчва в ефира на bTV, името на победителката вече изтече.

Името на победителката на риалити шоуто „Ергенът“ вече е известно, въпреки че новият сезон още не е започнал да се излъчва по телевизия bTV. Според информация в сайта Intrigi.bg, Надежда Вишева е победителката в шоуто, като тя е майка на деветгодишно дете. Прозвана „Нани“ от всички, тя не само е красива без никакви пластични корекции на лицето си, но и се отличава с интелигентност и талант в различни сфери.

Според информатори, Алек Младенов, милионерът, трябваше да избира между две красавици – Нани Вишева и Маги Томова. Той се спря на Надежда, върху нея силно се влюбил. „Нани“ определено е пълен попадение за него. Тя е изключително талантлива и се занимава с различни неща едновременно. Освен че е изкусител, тя е и професионален гримьор, като свободното си време прекарва във фитнес залата.

Блондинката се грижи много добре за себе си и изглежда перфектно. Обича да пътува и да се занимава с различни авантюрни спортове, които вдигат адреналина. Съчетанието от разнообразни интереси на Надежда грабнало сърцето на Алек, който винаги се е вълнувал от интригуващи жени. Липсата на пластични операции на лицето ѝ със сигурност допринесла за избора на Алек като „Ерген“.

Източници разкриват, че по време на снимките за предаването, Алек и Надежда наистина се влюбили един в друг безумно. Въпреки това, останало загадка дали тяхната връзка продължава и извън шоуто, когато се завърнали в реалния живот.

Проверете също

Бившият съпруг на Златка Райкова

Златка Райкова отново намери повод да захапе бившия си Благой Георгиев

Бившият съпруг на Златка Райкова, Благой Георгиев, отново беше критикуван и унижен от нея във …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *