Актуално
Борисов: "Евала на Кирил

Борисов: „Евала на Кирил! Шапка му свалям как ни изигра с методи от “ Харвард“

Брифинг в радио „Варна“ дава лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той е на посещение в морската столица и забрани на бившия кмет Иван Портних да се намесва в общинското управление на града. Портних, който беше градоначалник на Варна, щял да му помага само на ниво област, посочва изданието „Флагман“.

След въпроса дали ще има предсрочни избори, Борисов обясни, че лидерите на други партии са играли майсторски. Той спомена конкретно ДПС, „ДА България“ и ПП „Продължаваме промяната“.

Съпредседателят на ПП Кирил Петков е действал с майсторски методи от „Харвард“ и е изиграл ГЕРБ и обществото.

„Браво за Кирил! Поклон пред него“, каза Борисов за начина, по който лидерът на ПП го беше изиграл. Това се случило, като от партията на Кирил Петков пуснали слух, че искат да имат външен министър. Сега обаче се отказват от поста, но искат да продължат да контролират всички останали министерства. Предложеният меморандум също бил част от играта – така ГЕРБ беше изигран

Проверете също

Борисов

Борисов: От ПП-ДБ, че министрите и управлението на страната са второстепенни и ние сме държава на регулаторите. Тогава нека ГЕРБ да вземат всички министри, а на тях им даваме МВнР и регулаторите…..

За първи път разбрах от ПП-ДБ, че министрите и управлението на страната са второстепенни и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *