Актуално

Кой участници влизат в “Биг Брадър” 2024  и кога започва?

 

Само 15 участници ще бъдат избрани за новото издание на „Голямият брат“. Първият риалити формат в България ще се завърне на малкия екран след дългогодишна пауза. Състезателите за участие в шоуто вече са в голям брой, но продуцентите ще изберат само 15 души, информира „България Днес“.

До момента е ясно, че в предаването ще видим не особено известни личности, които обаче са популярни в интернет, но не толкова широко популярни. Ще участват известни влиятелни личности не само в България, но и в чужбина и практически няма да има нормални хора в шоуто. Къщата, в която ще се събират участниците, ще бъде модерна до изобретателство.

Постройката ще бъде специално изградена и оборудвана с всички удобства и екстри. Това е заложено в споразумението с фирмата, която държи правата. Местоположението на къщата се пази в тайна, но е ясно, че ще бъде в близост до София. Строителството на новата къща за „Голямият брат“ е необходимо, след като предишната бе разрушена. Преди 4 години резиденцията, в която се снимаха всички до момента сезони на шоуто, бе разрушена. Продукцията на шоуто се очаква да започне на 16 септември. Дължината на сезона все още не е уточнена. Известно е, че „Голямият брат“ е изключително популярен главно заради реалното си излъчване. Сезонът вероятно няма да е по-дълъг от 50 дни.

Предаването на NOVA все още не е решило кой ще бъде водещът след Ники Кънчев, който напусна и се завърна в bTV. Говори се за Димитър Рачков като възможен водещ, но той все още не е потвърдил участието си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *