Актуално
Борисов

Борисов: От ПП-ДБ, че министрите и управлението на страната са второстепенни и ние сме държава на регулаторите. Тогава нека ГЕРБ да вземат всички министри, а на тях им даваме МВнР и регулаторите…..

За първи път разбрах от ПП-ДБ, че министрите и управлението на страната са второстепенни и ние сме държава на регулаторите. В момента в регулаторите има назначени хора от партии, които вече ги няма. Това щедро предложение да разделим 50/50 регулаторите нито е конституционно, нито правилно и морално. Защо тогава първо не сменихме регулаторите, а направихме промени в Конституцията? Министрите вече нямат никакво значение ли? Тогава нека ГЕРБ да вземат всички министри, а на тях им даваме МВнР и регулаторите.

❗️ Мария Габриел решава дали Асен Василев да остане министър на финансите. Тя ще работи с министрите, ще носи отговорност и подписът под всяко едно решение ще е нейн. Тя ще решава еднолично с преговорния екип дали може или не може да работи със сегашните министри. Ако ПП-ДБ продължават да сменят поголовно, дори когато са в оставка, да сключват договори, да сменят ръководството на “Автомагистрали”, да правят смени в АДФИ, Агенция „Митници“, аз мисля, че Асен Василев не може да остане финансов министър.

💯Аз се гордея, че успях да запазя България на газовата карта. Единственото печелившо предприятие в България е “Балкански поток”, което ни дава възможност геостратегически да имаме функция на Балканите. В момента това, за да тече газ към останалите държави на Балканите, се дължи само на построеното от нас.

Проверете също

На 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще участва….

На 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия президентът и върховен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *