Актуално

Тихомир Василев: Сещате ли се кой излъга и погази Конституцията по чл. 313 (Кирил Петков) за двойно гражданство, и кой нямаше адресна регистрация за местните избори и няколко пъти е гласувал мистериозно на национални(Асен Василев), и от кое посолство оказаха натиск на прокуратурата да изпере шарлатаните и ни натресоха едни ПараПетите?

‼️Прадажният министър на правосъдието на Христо Иванов – Атанас Славов обяснява, че двойното гражданство трябвало да се прецизира и да важи за…. Съюзнически държави от ЕС и забележете НАТО!??

‼️ВЕЧЕ ОТГОВАРЯТЕ ЛИ СИ НА ВЪПРОСА: ЗАЩО Е ТОЯ ЗОР ЗА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО?

✅САЩ и …. Канада са съюзници в НАТО!!!

❓Ха сега, сещате ли се кой излъга и погази Конституцията по чл. 313 (Кирил Петков) за двойно гражданство, и кой нямаше адресна регистрация за местните избори и няколко пъти е гласувал мистериозно на национални(Асен Василев), и от кое посолство оказаха натиск на прокуратурата да изпере шарлатаните и ни натресоха едни ПараПетите?

‼️Сещате ли се как с тия външно наредени приправки в Конституцията, ни готвят някой генерал-губернатор назначен и изпратен от Вашингтон!

✅PS: Шишко Пеевски подкрепя това, защото 90% от депутатите му барабар с Агата са и с турски паспорти необявени пред Българските власти.

✅За гражданствата на Даниел Лорер и съпругата му може би също се сещате на коя държава са, и че също не са обявени….

Проверете също

Тихомир Василев

Тихомир Василев: Извънреден коментар! Кой иска да ни вкара във война? (ВИДЕО)

Тихомир Василев с извънреден коментар в рубриката (НЕ)Коментарът за това кой иска да ни вкара …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *