Актуално

Тихомир Василев: Речта на президента бе изпълнена с клишета, липса на всякакъв анализ и ретроспекция…просто банални фрази……

Внимателно изслушах речта на президента….и останах крайно разочарован за пореден път.

✅Тя бе изпълнена с клишета, липса на всякакъв анализ и ретроспекция…просто банални фрази.

✅Интересно ми стана, че Радев спомена, че липсва лидерство при положение, че самият той се крие като мишок и с нежна мимикрия на противопоставяне на сглобката тук там каже нещо по техен адрес (явно, защото той ни ги натресе и още е гузен за това, а може би, защото те го изиграха по най-левашкия начин и отмъкнаха под носа му и този на Копринков цялата власт и разпределянето на „баницата“, която те виждаха в собствените си ръце) !!!???

‼️Та да кажа Аз на президента Радев:

✅Освен, че в България липсват лидери в истинския смисъл на думата, липсват и държавници, липсва и Обществен Авторитет( какъвто е бил Вазов), които и който да обедини нацията.

✅За съжаление г-н президент и вие тотално разочаровахте нас, хората които ви подкрепяхме с грозните си задкулисни действия. Ваши и на хора от екипа ви.

✅Та като говорите за лидерство е хубаво да се погледнете в огледалото и сам да си отговорите на въпроса какъв лидер сте щом се криете, щом нямате смелост да дадете отговор на Българските граждани кой ви доведе Кирил, Асен и Денков( при положение, че последните двама са кадри на ГЕРБ) и ви ги наложи като министри през 2021г.?

✅Какъв лидер сте, когато след вдигнатия юмрук през 2020г. задкулисно се договаряхте с кой ли не и от толкова много договорки докарахте страната до …. „Сглобка“ и реставрация на ГЕРБ/ДПС ?

✅Цинично е г-н президент да се правите на ни лук ял, ни лук мирисал!

✅Първо, защото милиони повярваха във вас (включително и Аз) , че сте алтернатива и второ, защото не отива на един държавен глава, бивш военен и човек с претенции да се държи като мишка и да не може мъжки да каже когато е сгрешил и да посочи причините пред хората, които са дали глас, за да бъде избран….

‼️Не съжалявам, че пиша тези думи, защото е крайно време някой да ви удари по канчето, което напоследък само дрънчи на кухо.

‼️Дължите на нацията мъжко и достойно поведение, и когато направите грешка волна или неволна да можете да си я признавате, а също и да посочите причините за нея…

‼️И още нещо г-н президент: България е малка страна, тук всички сме роднини, приятели, познати и любовници… Та информацията няма как да се скрие и с контрол и без контрол на службите….

✅Ние Българите знаем кое кога и защо се случва! Просто се чудя защо продължавате да ни мислите за прости и тъпи ….

‼️Весела и щастлива Нова година и вече умната, че ножът е опрял до кокала, а вие имате основна вина за това г-н президент!

PS: нарочно писах президент с малко „п“ , голямото трябва да се заслужи!

Проверете също

Тихомир Василев

Тихомир Василев: Извънреден коментар! Кой иска да ни вкара във война? (ВИДЕО)

Тихомир Василев с извънреден коментар в рубриката (НЕ)Коментарът за това кой иска да ни вкара …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *