Актуално

Тихомир Василев: Аз ще гласувам за нея!

Като софиянец спъващ се по порутените тротоари и чупещ автомобила си по неотремонтираните улици, ми е точно на „железото“ чий е Крим!

‼️За 34 годишно синьо управление на София, градът ни заприлича на порутен селски кенеф. ‼️Както порутиха икономиката ни, селата ни, градовете ни и селското стопанство сините „демократи“(ДС), порутиха и столицата ни….

Тя е мръсна, презастроена, непланирана, корумпирана, ОГРАБЕНА, без детски градини(които ни се обещават на всеки 4 години), с лоша инфраструктура, недостъпна среда за хора с увреждания, ботафорния велоалеи, скапана администрация, липсващи паркинги, скъпи и неефективни зони източващи парите на софиянци и гости на столицата и насочващи ги към роднини и чекмеджета… ‼️До тук ни докараха Янчулев и Софиянски от С(ДС), Борисов и Фандъкова от ГЕРБ/С(ДС)… Сега искат да ни довършат с Васко от ДС… Е АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ… ДО КОГА ОЩЕ ОТ СЪЩОТО?

‼️Това страхливо лустросано отроче на ДС семейство и старата комунистическа номенклатура, толкова много иска да работи за София и софиянци, че даже не е в листата за общински съветници на 🏳️‍🌈 коалицията….

‼️Ясно е, че той е нечий дълбок проект целящ овладяване на столичния милиарден бюджет, кариерно развитие с цел държавна изпълнителна власт и изпиране на ДСнолибералния посран авторитет….

‼️На такива проекти се нагледахме във времето…то не бе Костов, Филип Димитров, Софиянски, Царя, Бойко, Киро и Асен ….сега и тоя

‼️Крайно време е Софиянци да разберат, че е необходима промяна…тези вече ги търпим 30 години и София вече се задъхва и то силно…

‼️Стигнахме да челните места по мръсен въздух от изгорели западни боклуци по ТЕЦовете …. ‼️Сините неолиберали съсипаха градът ни….

‼️В момента имаме алтернатива и тя хубава или лоша се казва Ваня Григорова.

‼️Аз, семейство ми и приятели ще я подкрепим в неделя, за да дадем шанс на София да тръгне по друг път. Явно синият не става и това го доказват всички тези СИНИ кметове, които за 30 години я порутиха …

‼️Аз не познавам Ваня Григорова. Виждали сме се веднъж на живо в столичния квартал Люлин преди две седмици и разменихме няколко приказки.

‼️Аз не знам дали мога да и вярвам, но знам, че не мога да вярвам на Васил Терзиев, защото той излъга още в самото начало…

✅Той излъга, че не познава жив социалист, а се оказа, че цялото му семейство и потекло е такова….

✅Той излъга, че ДС няма общо с „Телерик“ и възхода на фирмата …. Оказа се, че тя е ДС проект!

✅Той излъга, че ще работи за София, с действията и поведението си доказа, че работи за себе си .. ✅Той излъга, че е морален, а е казал на Киро да приеме сделката с Борисов!!!

‼️Няма как да подкрепя един неморален лъжец отрекла се от семейство и род, само и само да седне на столичния кметски стол….

‼️Щом се е отрекъл от тях… Щом София за него е СДЕЛКА, Ние простосмъртните тотално не означаваме нищо за него и ще ни батиса стой та гледай….

‼️За това в неделя с номер 86 за единствената алтернатива за различна и човешка София!!!

Проверете също

Тихомир Василев

Тихомир Василев: Извънреден коментар! Кой иска да ни вкара във война? (ВИДЕО)

Тихомир Василев с извънреден коментар в рубриката (НЕ)Коментарът за това кой иска да ни вкара …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *