Актуално
Фифо и Теодор

Развръзката на епичната битка между Фифо и Теодор

Първата по рода си битка-кастинг в „Игри на Волята“ сезон 5 стартира на 09,09,2023 година. Сребърният медалалист Фифо излезе на арената отново срещу един много добре подготвен физически двугодишен кандидат за реалитито “ Игри на Волята „.

Залогът за Теодор е огромен, той може да си гарантира участието за “ Игри на Волята „ сезон 6 през 2024 година , ако успее да победи ветерана в победите Филип.

Вмъкваме и залогът на таз годишните участници. Амазонките присъстват на първи ред и следят двубоя. Офертата към тях бе да заложат на това кой от двамата ще бъде победител. В случай ,че познаят те ще спечелят храна или огън за племето си, а и двата варианта са им повече необходими защото както знаем те са на реката и са изложени на глад и студ. Не е изненадващо ,че Амазонките поставиха своят залог на Фифо, тъй като вече сме видяли на какво е способен той.

Двубоят между Фифо и Теодор е на същата арена , на която Момчил победи Туньо. Същата арена, същите правила на играта.

В самото начало на битката Фифо започва с преднина от 60 секунди. По време на самата битка Фифо не само водеше, но дори окоражаваше своят опонент. Филип си остава дженталмен .

Разбира се и публиката от Амазонки подкрепящи Фифо му помага и стимулира да продължи да е пръв в битката.

В процес на дуела в първата кастинг битка Фифо водеше постоянно с по един компонент от играта. В крайана сметка ветерана в битките бе Фифо.

За награда към Фифо бе отправено предложение за участие в единственото по рода си All stars „Игри на волята“ , в която Фифо е първият ясен участник.

Награда получи не само Филип , но и Амазонките благодарение ,че заложиха на него.

Победата им ги поставя пред избор дали да изберат огън или храна, като разбира се изборът при положение ,че вече няколко дни са на реката гладни не бе труден и всички единодушно извикаха ХРАНА.

Проверете също

Победителят от сезон 4 на „Игри на волята“ Алекса Ерски се завърна на Арената в снощния епизод. Шампионът участва в кастинг битката за All Stars сезона на екстремното риалити.

Срещу него се изправи силен противник – състезателят по джудо Божидар Темелов, който се бори …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *