Актуално
Виктория Пенелова

Въпреки че Виктория Пенелова се представи много добре в оспорвания двубой с Михаил Кръстев, тя се раздели с мечтата си да бъде първата жена победител в “Игри на волята”

Виктория от „Игри на волята“ посочи кой е най-големият предател в риалитито

Виктория е въздушен акробат, добър плувец и бивша гимнастичка. Най-екстремното нещо в живота ѝ е да виси от мост на въздушни воали – мостът е бил висок 10 метра. Участва в кастинг битка срещу Михаела и въпреки че загуби, влезе в сезон 5 заради забележителното си представяне на Арената.

Ето какво разказа след участието си в риалити формата:

– Кой беше най-големият предател в „Игри на волята“?

– Оууу, чакай, чакай, чакай. Това са такива въпроси. Чакай, че ми е трудно да кажа. Най-големият предател от племето на Старейшините сега е при Гладиаторите. Той е Мартин, просто защото той играеше с твърде много хора и с всички тези хора си стискаше ръцете и им казваше, че играят заедно.

– Кой е най-слабият играч, който все още е в играта?

– За мен най-слабият играч в ТОП 8 е Виолета. Тя има контузии, на повече години е, движи се по-бавно, за разлика от Дунев, на когото не му личат толкова много годините. И явно Чистилището и тези контузии ѝ пречат да бъде на това ниво, на което трябва да бъдат финалистите.

– Ходила ли си без бельо на битка?

– Не, това ще е скучно… Не съм ходила.

– Кой е най-засрамващият ти любовен момент?

– Хахахах, сетих се. Най-засрамващ любовен момент ми е било (смее се), може би, когато съм била с някого и брат ми влиза в стаята. Е, нищо не вижда. Вижда един пашкул, дето се е сгушил да не го видят. (смее се) Ужас. Ами, случката приключи, когато брат ми седна на леглото и дори не излезе от стаята. Седеше си, той даже искаше да дръпне одеялото. И ние седим и… “Да не си посмял да го дръпнеш”.

fakti.bg

Проверете също

Димитър Морунов

Победата на Димитър Морунов от Самоков беше ключова за племето на Гладиаторите „Игри на волята“ 5

Димитър Морунов от сезон 3 на „Игри на воля“ печели четвъртата кастинг битка и гарантирано …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *