Актуално
Кои са най-известните турски актьори ?

Кои са най-известните турски актьори ?

Турска филмова и телевизионна индустрия е известна в световен мащаб с неповторимите си продукции и талантирани актьори.

В следващите редове ще ви представя някои от най-известните 20 турски актьори в момента.

  1. Kenan İmirzalioğlu / Кенан Имирзалъоглу – Известен с ролята си на Мустафа Булут в сериала „Женско сърце“. Той е един от най-многостранните актьори в Турция.
  2. Kıvanç Tatlıtuğ / Киванч Татлътуг – Талантлив актьор, който се превърна в истинска сензация с ролята си на Мохан в „Неуправляемо сърце“. Той е известен също и с други успешни проекти.
  3. Çağatay Ulusoy / Кагатай Улусой – Млад и талантлив актьор, който стана известен с участията си в сериали като „Медена любов“ и „Улици на любовта“. Той също така е популярен и в киното.
  4. Engin Akyürek / Енгин Акюрек – Носител на награда „Еми“ и известен с ролята Сандек в „Неуправляемо сърце“. Той е изявен актьор с отличен талант.
  5. Beren Saat / Берен Саат – Известна с прекрасния си актьорски талант и красота, Берен Сат се превърна в истинска звезда от ролята си на Биите в „Пътеки към щастието“.
  6. Hazal Kaya / Хазал Кая – Млада и талантлива актриса, която носи сърцата на много зрители от ролята си на Нихал в „Usküdar’s Gece Leoparı“ и „Adını Feriha Koydum“.
  7. Tuba Büyüküstün / Туба Буюкустун – Носител на награда „Еми“, Туба работи с някои от най-добрите режисьори в Турция. Тя е известна с ролята си на Ламия в „Твоят гнев“.
  8. Serenay Sarıkaya / – Замисляната и красива актриса, популярна с участието си в сериала „Младостта на Boys Over Flowers“ и „Моите околности“.
  9. Cansu Dere / Кансу Дере – Талантлива актриса, популярна с участието си в сериалите „В дивоцветните мечти“ и „Silk Cocoon“. Тя привлича вниманието със своята красота и актйорска изразителност.
  10. Burak Özçivit / Бурак Йозчивит – Познат с ролята си на Каан в „Карие окуйолар“. Той е всеизвестен на младото поколение със своя чар, копринена коса и очарователна усмивка.
  11. Meryem Uzerli / – Известна с ролята си на Сюлейман в „Великолепният век“. Тя е една от най-известните актриси в Турция в момента.
  12. Halit Ergenç / Халит Ергенч – Познат с ролята си на Сюлейман в „Великолепният век“. Той е известен също така и като запомнящ се актьор.
  13. Fahriye Evcen / Фахрие Евджен – Талантлива актриса, популярна с участието си в сериала „Ушта от пари“. Тя има харизма и превъзходен актьорски талант.
  14. Aras Bulut İynemli / Арас Булут Ийнемли – Млад актьор, който се превърна в сензация с ролята си на Онур в „İçerde“. Той е един от младите възходящи звезди в Турция.
  15. Serdar Gökhan / Сердар Гьокхан – Утвърдил се актьор, познат с ролята си на Назим в „Намери си мечтите“. Той има уникален стил и изразително представяне.
  16. Hande Erçel / – Работи в много сериали и филми. Известна с ролята си на Хазал в „Love for Rent“ и „Без грехове“.
  17. Engin Altan Düzyatan / – Носител на награди, известен с ролята си на Ертогрул в сериала „Епохата на героите“. Той е един от най-обичаните актьори в Турция и в световен мащаб.
  18. Burcu Biricik / – Президент на наградите „Артенис“. Позната с ролята си на Ихсан в сериала „Къща на цветята“.
  19. Ezgi Mola / – Талантлива актриса и комедиантка, позната с ролята си на Азра в „Необичайна история“.
  20. Serkan Çayoğlu / – Млад и талантлив актьор, популярен с ролята си на Емре в „Бодурс проход“.

Тези са само някои от най-известните турски актьори, които имат уникален актьорски талант и привличат вниманието на публиката с изключителното си представяне. Техните изключителни умения и харизма ги прави истински звезди както в Турция, така и в цял свят.

Проверете също

Мерт Рамазан Демир

Мерт Рамазан Демир – Професионална кариера

Мерт Рамазан Демир е талантлив актьор, който е завладял сърцата на много зрители със своята …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *