Актуално
Афра Сарачоглу - професионална кариера

Афра Сарачоглу – професионална кариера

Афра Сарачоглу е турски актриса, родена на 17 май 1987 година в Стамбул, Турция. Тя е известна с ролите си в множество успешни телевизионни сериали и филми.

Сарачоглу завършва актьорско образование в училището Yeditepe University Conservatory в Стамбул. След завършването на образованието си тя започва кариера в турската индустрия на телевизионните сериали.

През 2004 година Афра Сарачоглу прави своя дебют в сериала „Metro Palas“, където получава първата си голяма роля. След това тя има участия в множество други сериали, като „Без време“, „Силна любов“, „Любовта в спо

Афра Сарачоглу е турска актриса, позната със своята роля на Аси Коза в турската сериал „Златното момче“ (също така известен като „Златната ябълка“). Сериалът се излъчва от 2015 г. до 2017 г. и разказва историята на Аси, която се захранва с мъсти за смъртта на родителите си и се влюбва в млад и богат бизнесмен на име Керем. Актьорът, който играе ролята на Керем, е Баръш Ардуч, а двамата се превърнаха в една от най-популярните турски актьорски двойки в света на телевизионните сериали.

Проверете също

Златно момче – Сезон 2 - Епизод 27 (Бг аудио)

Златно момче – Сезон 2 – Епизод 27 (Бг аудио)

Вижте какво ще се случи в Златно момче – Сезон 2 – Епизод 27 (Бг …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *