Актуално

Бойко Борисов към ПП-ДБ: Ако ГЕРБ мръдне от позицията си, подавам оставка

„Мисля, че отново трябва да стъпим на това, което казаха от ЕК и европейския комисар – колкото може най-скоро да влезе в сила“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод днешното гласуване за отпадане на дерогацията за „Лукойл“.

Припомняме, че след изявление на Кирил Петков в Брюксел, че той лично спирал руския петрол у нас, председателят на енергийна комисия Делян Добрев внесе отново Законопроект за моментално отпадане на дерогацията.

„Искаме да дадем възможност на г-н Кирил Петков да гласува този път правилно. След като два пъти гласува „против“ отпадане на дерогацията, виждаме, че е размислил и сега може да гласува „за“, заяви преди дни Добрев.

Борисов припомни, че групата депатутати от ГЕРБ не на се отмятали, когато е имало договорени законопроекти с ПП-ДБ. Той даде пример с вчерашния за Черноморието, който бил изключително важен за Кирил Петков, тъй като имало много хора на Корал, които го обичат. Борисов даде и други примери, затова че ГЕРБ не се отмятат от думата си, предава Tribune.

„ПП-ДБ не трябва да се притесняват, ако тя влезе веднага. Гарантирам, че, ако влезе веднага, ГЕРБ няма да мръдне от позицията си. Ако мръдне, подавам оставка от партията“.

7dnibulgaria.bg

Проверете също

Борисов тропна с крак!

Борисов тропна с крак! Няма да има никакви преговори след 18 март, нито с втори, нито с трети мандат! Не прави чест на колегите от ПП-ДБ да пускат част от преговорите през техните медии…

В понеделник ще се разбере дали отиваме на избори. Няма да има никакви преговори след …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *