Актуално

Милен Милушев говори за САЩ и българските им слуги „подлоги“, за слугинска медийна система у нас

Да сте видели серия от тв студия, радиопредавания и безчет статии във вестници и сайтове за убийство на пенсионер от цигани с цел грабеж? За изнасилване на старица? За убийство на жена от нидерландец? За педофилстващ у нас американски гражданин? За германец, причинил средна телесна повреда на журналистката Керка Хубенова?…

Подобни престъпления колониалните медии в най-добрия случай отбелязват мимоходом, като нещо тривиално.

Много важно, убили пенсионер, облекчили осигурителната система, внушават ви евроатлантическите медии.

Докато за убийството на психолога Иван Владимиров цяла медийна кампания… Трагично е, разбира се. Прекършен живот… Но отзвукът замирисва на западняшки расизъм. Защото Владимиров се оказа американски гражданин?! Един вид нещо повече от обикновен човек. Свръхценност.!? Американски гражданин!

Затова цялата слугинска медийна система у нас скочи. За смъртта на редови българин без американски паспорт най-много да отделят хроникьорски секунди. Но за убийство на американски гражданин се започва поголовна расистка кампания.

Не е случайно. Убит е от бивш служител на МВР , 52 – годишен. Тоест стрелецът е учил руски език в училище. Най-вероятно не е ходил на гейпаради. От 20 г. не е в системата, но само за бившата му служба се говори. Комунистическото МВР.

Натрапва се дирижирана кампания срещу МВР. Не че вътрешното ведомство не заслужава медиен бой. Но атаката явно идва координирано отвън. Натискат западняците да поробят съдебната система. Грешният Гешев не слугува достатъчно усърдно. Тази схема относно обвинението синът на Байдън я отработи в Украйна. Затова искат да подменят нестарателния Гешев с някой натегач ала Христо Иванов.

Полицията е доста консервативна система и зорът е и нея да преформатират в поделение на „Животът на черните има значение“. На останалите няма. Понеже така е в САЩ. Полицаите имат право да умират, убивани от мигранти, но нямат право да се защитят от атакуващи ги мигранти.!?

Изобщо не защитавам корупцията в полицията. Ама хич. Ала виждам как институцията става мишена. Както стана мишена историческото движение русофили. Както стана мишена институцията прокуратура.

Мишена на евроатлантиците стана и националният празник Трети март.

И дядо Вазов е мишена-пренаписват го политкоректно…

По ирония на съдбата в мишена се превърна и слугата на САЩ Бойко Борисов!? И той е преценен като недостатъчно усърден слуга. Удрят го чрез бившия му министър Владислав Горанов с незаконния за българската държава американски закон „Магнитски“. Този измислен глобален закон си е направо държавен преврат чрез налагане на американска норма над една суверенна държава. Прави се точно преди изборите. Подпират се по-усърдните слуги от ДБ и ПП.

МВР и прокуратурата хич не са идеални. Зле са. Но САЩ и слугите им у нас не искат да ги подобрят. Манипулират да ги трансформират в еничарски поделения. Първо ги кастрираха – отнеха им правомощия. Сетне ги развратиха-мутризираха ги. Сега ще ги трансджендъросват. Това се отнася и за армията. И за службите за сигурност. И за образованието. И за здравеопазването. И преди всичко-целта на работата на всички институции, според евроатлантизма, трябва да е систематичното нагнетяване на русофобия. За да се подготви българското население за пушечно месо във войната на Запада срещу Русия.

Ето, сега загледах „Като две капки вода“ за деца. И там мръсна американска пропаганда от Ани Салич. Тази подлога на американското посолство се хвали, че е помогнала на украинските деца в гражданската война между украинци и руснаци. Да сте чули за 8 години избиване от укрофашисти на руски деца в Донецк и Луганск Ани Салич поне веднъж да е защитила тези невинни душици?

Как ще чуете?! . Според Запада руснаците не са хора, ерго и русофилите са подхора. Да мрат. Но американските граждани като Иван Владимиров са свръхценност.

Бог да прости психолога. Сигурно е бил добър човек, загинал от ръката на ненормалник. Но го употребяват в смъртта му политрасистки.

Всички жертви на престъпления заслужават съчувствие и възмездие точно толкова, колкото и американските граждани.

Милен Милушев

Проверете също

Борисов гневен: Не виждам как ще подкрепя вече нещо, предложено от ПП-ДБ. Във всичко се провалиха!

„Изобщо не ме интересува кой ще е външен министър. Срам е за „Продължаваме промяната – …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *