Актуално
Прахосмукачка UV за легло Jimmy JV35

Прахосмукачка UV за легло Jimmy JV35

Прахосмукачката UV за легло Jimmy JV35 е модерно и функционално устройство, специално проектирано за ефективно почистване на матраци и други повърхности в спалнята.

Със своите 700W мощност и силна асиметрична прахосмукачка с вакуумно налягане от 14000Pa, Jimmy JV35 е в състояние да премахне дори най-твърдите и дълбоко заседнали прахови частици и алергени.Една от ключовите функции на тази прахосмукачка е вграденият UV стерилизатор, който използва ультравиолетова светлина, за да унищожи бактерии, вируси и клещи.

Това гарантира, че повърхностите върху матраци, килими и други меки мебели са почистени в дълбочина и са безопасни за ползване.Jimmy JV35 притежава и HEPA филтър, който задържа почти 99.99% от вредните частици с размер до 0.3 микрона, осигурявайки отлично качество на въздуха и предотвратявайки алергични реакции. Филтърът може да се измива и да се подменя, което го прави икономичен и удобен за поддръжка.В комплекта са включени различни поставки и дюзи, което прави Jimmy JV35 подходяща не само за почистване на легла, но и за почистване на други повърхности като прозорци, дивани и автомобили.

Също така, прахосмукачката е снабдена с удължителна тръба и кабел, което улеснява достъпа до труднодостъпни места.С компактния си и функционален дизайн, Jimmy JV35 е допълнително удобна за съхранение и пренасяне. Капацитетът на прахосъбирачката е 0.55L, което е достатъчно за предпазване на нежните повърхности от надрасквания и наранявания.

Общо взето, прахосмукачката UV за легло Jimmy JV35 е перфектното решение за всеки, който търси ефективно почистване на матрака и спалните повърхности, особено за хора с алергии и здравословни проблеми. Със своите мощни функции и удобни добавки, този модел предлага възможности за безопасно и хигиенично почистване в дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *