Актуално
Киев няма да устои на изкушението да удари Русия

Дипломатическа мисия: Киев няма да устои на изкушението да удари Русия

Посолство в Лондон: Киев няма да устои на изкушението да удари Русия с оръжия от Запада

Украйна няма да устои на изкушението да удари руска територия с нови далекобойни оръжия, доставени от Запада, цитира РИА Новости коментар на руското посолство в Лондон. Съобщението на дипломатическата мисия се отнася преди всичко до Крим и Донбас.

Няма съмнение, че режимът в Киев няма да устои на изкушението да използва все по-модерните далекобойни оръжия, идващи от Запада, включително исканата от НАТО изтребителна авиация, за да сее смърт, разрушение и ужас сред цивилното население на Донбас и Крим и други руски ..региони

Освен това дипломатическата мисия каза, че по време на посещението си в Обединеното кралство Володимир Зеленски е „докладвал на своите куратори“ за използването на крилатите ракети Storm Shadow.

По-рано член-кореспондентът на Руската академия на ракетните и артилерийските науки Константин Сивков  изрази  мнение, че поредица от атаки на цивилни обекти в Луганск от въоръжените сили на Украйна демонстрират възможностите на англо-френските крилати ракети Storm Shadow. 

На 15 май руското министерство на отбраната съобщи , че системите за противовъздушна отбрана за първи път са прихванали крилатата ракета с голям обсег на действие Storm Shadow.

Проверете също

Борисов гневен: Не виждам как ще подкрепя вече нещо, предложено от ПП-ДБ. Във всичко се провалиха!

„Изобщо не ме интересува кой ще е външен министър. Срам е за „Продължаваме промяната – …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *