Актуално

Грабят ни американците чрез подлите ръце на Тагарев и сие….

Милен Милушев: Изграждането на военна инфраструктура в България на стойност 6 милиарда евро, която българският данъкоплатец ще плати за ползу НАТО, по същество представлява анексия на българска територия. Планираните от Тагарев жп трасета и тръбопроводите за гориво заедно с прилежащите територии за охрана и безопасност ще бъдат платени от българите, но ще са американска бащиния Там българи ще стъпват само в качеството на обслужващ персонал след съответна виза. Губим тази земя. Към нея прибавете и достъпа до тези трасета. До там се стига като се премине през цялата територия на България.

Грабеж.

Грабят ни американците чрез подлите ръце на Тагарев и сие.

Този проект е подготовка за война на Източния фронт-снабдителни линии. Плюс складове. Част от плана за превръщането на цяла Източна Европа във фронтова зона. В буфер, който да пази Запада от провокирани руски удари. В балтийските страни например вървят подобни проекти на стойност над 30 милиарда евро. Всичко това се плаща от местните. Те и ще воюват. Но процесът и териториите се управляват от САЩ. По този начин се бетонира и окупацията на Източна Европа. Това, за което се бори Тагарев и цялата евроатлантическа глутница у нас.

Схемата е отработена в Германия. Там има над 20 американски военни бази, а Раймщайн е де юре анексирана немска територия под американски флаг. Там германецът е чужденец на собствена земя.

Подобна стъпка прави военният министър Тагарев. Военната инфраструктура на стойнист 6 милиарда евро, която ще строим за американците, е вид икономическа анексия. Трасето си става американско на дело . А то е на българска земя. Цялата прилежаща територия минава в американски ръце. Плюс достъпа до тази територия от изток, запад, север, юг.

Не просто колония. Анексия. Благодарение на Боко, Кирчо и Кокорчо, и Доган.

Тази военна инфраструктура не носи безопасност. Тя е фундамент за разгръщане на бойни действия дори и с ядрени оръжия. Жп трасета на понтони и тръбопроводи за гориво са се строили в Атлантика при Нормандия за десанта през 1944 г. За превоз на тежки бойни части, разбира се и поддръжка на фронта. Подобни съоръжения обслужват инвазии.

Инвазии.

За отбрана се строят блиндажи, окопи, огневи точки, подземни лабиринти, бомбоубежища …

Българино!!!…

Проверете също

На 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще участва….

На 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия президентът и върховен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *