Актуално
Асен Хаджиев: Борисов е на терен от плът и кръв, а на живо с него шега не бива...

Асен Хаджиев: Борисов е на терен от плът и кръв, а на живо с него шега не бива…

Денят в едно изречение – силата на търпението е в способността да изчакаш. Но изпитанието е в това как се държиш, докато чакаш?!

Още вчера сериозно намекнах, че няма пряка аналогия между 48-то и сегашното 49-то народно събрание. Мнозина са прочели публикацията, а за останалите посочвам разликата – да я наречем „ефектът Борисов“…

Факт е, че нещата в държавата стигнаха до такова ниво на разпад, деструкция и упадък, че другарят Радев вече си се представяше като държавен глава на президентска република. И много други също…

И тогава лидерът на ПП ГЕРБ, Бойко Борисов буквално пое управлението ръчно! И лично. Преговорите на Борисов с лидерите на парламентарните групи извадиха от равновесие фабрикантите на опорни точки. И настана смут. Защо Борисов преговаря с ПП-ДБ? Защо с Нинова, с ДПС, защо с ИТН, защо с „Възраждане“? Защо никой не му отказва? Защо Борисов не подаде оставка след като спечели изборите, както правеше…?!

Това беше до вчера. Днес е объркване. Тотален хаос. Защото Борисов е на терен. От плът и кръв, а на живо с него шега не бива. Затова хем не щат Борисов, хем преговарят с него. Хем не подкрепят, хем законодателни приоритети и общи комисии правят… Малко бременни?!

И сега техните хора са в потрес. Защото съществуването на тези партии е само АНТИ. Да свалим Борисов пък после ще видим. Е, видяхме и все още гледаме… А Борисов е на път към управлението!

И сега ги няма „анализаторите“, защото не знаят какво да кажат. Що си със шапка, що си без шапка… Минаваше в удобните медии, обаче „мандалото хлопна“. Но вероятно до довечера фабрикантите на опорни точки ще се окопитят и ще пуснат „правилните“ тези. Олеле, иначе по Великден оставаме без анализатори…

Само за един ден в Парламента Бойко Борисов въведе ред, измете със замах всички глупости, темите за мафията и арестите, стисна някоя и друга ръка и държавата изглежда ще започне да говори за работа, работа, работа.

И дойде време да разделим момченцата от мъжете. На тях – момчетата, които се бяха поизнервили, им се даде по бисквитка, погалване зад ушите и щипване по бузките.

Защото той (Борисов) вече е тук и „нема лабаво“…?!

П.П. На деконструкторите и песимистите с много академичен акъл – наздраве!

Проверете също

Борисов: С коварен план ПП бръкнаха в джоба на всеки българин! Трудно ще излезем от кризата

ПП-ДБ мечтаеха за постове и позиции, вместо това България да бъде пълноправен член на Шенген …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *