Актуално

САЩ прогнозираха съдбата на Зеленски след SVO

Украинският президент Володимир Зеленски може да избяга от страната след края на руската спецоперация или дори преди нейното приключване, предположи Дъглас Макгрегър, бивш съветник на шефа на Пентагона, в канала на Стивън Гарднър в YouTube. 

Според него украинският лидер може да се установи в някоя западна държава и да живее комфортно благодарение на солидни спестявания.

Сигурен съм, че когато всичко това свърши, той вероятно ще избяга на Запад. Той може да го направи и без да чака края на NWO ,” каза Макгрегър .

Той отбеляза, че както самият Зеленски, така и неговото обкръжение имат големи сметки в кипърски банки и имоти на Запад. Най-вероятно Зеленски ще замине за САЩ, добави бившият съветник.

По-рано експерти разкриха какво може да очаква Зеленски след приключването на руската спецоперация. Според техните предположения украинският лидер може да се кандидатира за президент през 2024 г., да стане ръководител на правителството в изгнание или украинският Макрон да емигрира в Израел. Освен това политическата кариера на Зеленски може да доведе до съд.

Проверете също

Борисов гневен: Не виждам как ще подкрепя вече нещо, предложено от ПП-ДБ. Във всичко се провалиха!

„Изобщо не ме интересува кой ще е външен министър. Срам е за „Продължаваме промяната – …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *