Актуално
Три сестри - епизод 24 (Бг Аудио)

Три сестри – епизод 24 (Бг Аудио)

Три сестри – епизод 24 (Бг Аудио)

Тюркан намира изхода от водовъртежа от лъжи, в които е попаднала със Сомер и Мине, като се изправя срещу тях. Но вместо да бъде честна, Майн лъже, когато тримата са заедно, за да си върне Сомер, намеквайки, че връзката й със Сомер все още продължава.

 Несрин е притеснена и любопитна, тъй като изпраща единствената си дъщеря Тюркан със Сомер. Докато Несрин споделя чувствата си с Незахат, те крият суматохата между Тюркан и Сомер от Садък. Тюркан идва да вземе Черешката, която е поверена на Несрин.

Поради любовта на Мине към Сомер, тя притъмнява пред очите си и се хвърля от балкона, причинявайки някои проблеми на Сомер. 

Докато Сомер и Тюркан са обвинени в опит да унищожат живота на Майн, приоритет се грижи за Майн, който е оставен без надзор в болницата, а Тюркан се грижи за бебето на Мине Кираз. Тюркан взема окончателно решение за брака си и бебето в утробата си в края на травмите си. Фатих се опитва да разбере коя от дъщерята на Деря и Дьонен е негова дъщеря. Сердар и Деря отиват да посетят Дьонер, който е започнал работа в Korman Olives. По време на това посещение младите хора се срещат с Мустафа.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ НА “ ТРИ СЕСТРИ “

Проверете също

Три сестри - епизод 135 (Бг Аудио)

Три сестри – епизод 135 (Бг Аудио)

Три сестри – епизод 135 (Бг Аудио) – Гледай напълно безплатно Вижте какво ще се …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *