Актуално

Нешка Робева взриви мрежата: Парите са им фетиш! За първи път се срамувах, че съм българка!

Парите са един фетиш в съвременното общество, те са същността на ценностите. Но има едно позитивно нещо – в края на годината, чрез някои предавания за млади хора, се сблъсквам с ново поколение младежи, които осъзнават, разбират и се насочват към истината. Те осъзнават, че това, което ги заобикаля, е маскарад и измама и търсят начин да се освободят. Нашата гост, Нешка Робева, каза това в специалното издание на „Денят ON AIR“.

Легендарният треньор по художествена гимнастика посочи примера с последната песен на Устата, която ни показва как съвременните творци изразяват своето мнение.

Ако познаваме младия човек и съдим по себе си, ще знаем, че всичко, което ни е било забранявано, е предизвиквало отпор – това е събуждане. Всякога започва от младите. Живеем в простакова лъжа. Мен ме убеждават, че съм живяла в ужасна България. За първи път тази година се срамувах, че съм българка. Всичко, което се прави от нашите представители пред света – освен една част от нашите артисти и културни дейци, всичко друго, включително политиката и липсата на всякаква национална принадлежност, желание да се докараме на всяка цена, без запазване на нашето достойнство, ме отблъсква, накара ме да отворя Ботев и да разговарям с Ботев“, сподели Робева пред Bulgaria ON AIR.

Тя посочи, че се ограничава свободата на мисъл и търсене на причинно-следствена връзка.

„Народът мълчи – няма вяра, но все още има малка искрица надежда, че нещо ще се промени. Когато ножът се притисне до гърлото, този народ ще ги смае. Те са безверници и ще получат заслуженото“, е убедена Робева.

Тя завърши с позитивно заявление и надежда, че въпреки всичко традициите ще спасят народа: „Виждам, как българинът се придържа към традициите и се връща към тях. Той започва да говори за християнското семейство, за семейството, което ще ни спаси.“

Проверете също

https://pogled.info/svetoven/tainite-smisli-na-vnezapnoto-patuvane-na-putin-do-blizkiya-iztok-sasht-gi-ochakva-nepriyatna-iznenada.163936

Тайните смисли на внезапното пътуване на Путин до Близкия изток: САЩ ги очаква неприятна изненада

Миналата седмица руският президент направи изненадваща обиколка в ОАЕ и Саудитска Арабия. Тези посещения бяха …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *