Актуално
Моето име е Мелек - епизод 44 / Benim Adım Melek (Бг Аудио)

Моето име е Мелек – епизод 44 / Benim Adım Melek (Бг Аудио)

Какво предстои в Моето име е Мелек – епизод 44 ?

Казвам се Мелек епизод 44

Докато Дефне е съсипана, защото Йомер не си спомня нищо, Йомер също преживява объркването на това в себе си… Ще успеят ли Халил и Мирза, които поеха вината, да излязат от затвора благодарение на плана на Кенан? 

Какво ще научи Мелек, когато заведе Фунда, която припада в ръцете му, в болницата? Как Митхат, който преживява ехо от миналия живот на Сейран, ще намери баланс между Сейран и Бану? Митхат казва на Сейран за калфа, който да му помогне. Бащата на Аслъ идва при Антеп, за да вземе дъщеря си. Ще намери ли баща му Аслъ?

 Проблемът с историческите артефакти в ложата привлече вниманието на всички към Халил и Мирза. Някои хора смятат, че не могат да се справят с отговорността на ложата. Зад двамата обаче стоят Сейит Али и Кумали. Докато Сейит Али трябва да тръгне на пътешествие, той поверява магазина на синовете си. Шокиран от казаното от Мелек, Алпай се прибира и се кара на Фунда.

Всички епизоди на Моето име е Мелек

ВЛЕЗТЕ В ОФИЦИАЛНАТА НИ ФБ ГРУПА НА СЕРИЗЛЪТ МОЕТО ИМЕ Е МЕЛЕК >>> и следете всичко , което се случва във филма , както и новите преведени епизоди

Проверете също

Моето име е Мелек - Епизод 172

Моето име е Мелек – Епизод 172

Вижте какво ще се случи в Моето име е Мелек – Епизод 172 (БГ Аудио) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *