Актуално
Моето име е Мелек - епизод 40 / Benim Adım Melek (Бг Аудио)

Моето име е Мелек – епизод 40 / Benim Adım Melek (Бг Аудио)

Какво предстои в Моето име е Мелек – епизод 40 ?

Казвам се Мелек епизод 40

Докато Мелек изпитва болката, че не може да прегърне сина си, Сейит Али я подкрепя. Халил и Мирза разбират, че са измамени и тръгват след мъжа, а човекът, който е говорил с Кенан, е разкрит. Халилер се опитва да заведе измамника в полицията. 

Как ще реагира Митхат, че Сейран тегли заем? Докато Сейран смята този заем за решение, Митхат се чувства безпомощен. Напрегнатите моменти на дуета са отразени в Гюлче. Когато Алпай научава за приятелството между Керем и Аслъ, той се ядосва и казва на Аслъ да не се среща с Керем. Аслъ не приема коментара на Алпай.

Йомер започва работа в полевата болница. Докато Махмут иска пари от Кадрие, за да плати дълга на Митхат, Сейит Али чува това. Сейит Али се разстройва, когато научава, че синът му е подписал записа на заповед. Докато Ширханс и Карадаг планират да вечерят заедно, животът ще им поднесе и други изненади.

Всички епизоди на Моето име е Мелек

ВЛЕЗТЕ В ОФИЦИАЛНАТА НИ ФБ ГРУПА НА СЕРИЗЛЪТ МОЕТО ИМЕ Е МЕЛЕК >>> и следете всичко , което се случва във филма , както и новите преведени епизоди

Проверете също

Моето име е Мелек - Епизод 172

Моето име е Мелек – Епизод 172

Вижте какво ще се случи в Моето име е Мелек – Епизод 172 (БГ Аудио) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *