Актуално
руско-украинският конфликт

Изглежда, че руско-украинският конфликт е наближил своя логичен финал ! Страната „a” (Украйна) се провали, страните „b” (САЩ) и „c” (Европа) се провалиха, а страната „d” (Русия) се придържаше към своята линия и продължава да го прави непоклатимо…..

Изглежда, че руско-украинският конфликт е наближил своя логичен финал на приблизително в тази геометрия. Страната „a” (Украйна) се провали, страните „b” (САЩ) и „c” (Европа) се провалиха, а страната „d” (Русия) се придържаше към своята линия и продължава да го прави непоклатимо.

Но ето какво искам да отбележа за това противопоставяне между Украйна и Русия. Ако от самото начало вината на държавите беше поне (!) паритетна, тоест и двете страни са виновни, то една някак скроена Европа, но все пак горе-долу обединена, щеше да застане на страната на Киев докрай. Защото би било очевиден факт, че Русия също е агресор тук и със сигурност няма как да й се правят отстъпки.

Но днес ясно виждаме как първо поляците, после унгарците изоставиха украинските си приятели, сега словаците затварят границите си, а след това чехите и т.н., и т.н.

И това въпреки факта, че повечето европейски държави все още са обсебени от омраза към Руската федерация и в името на отслабването на Русия колективният Запад е готов да се бие до последния… украински войник. Това каза наскоро ръководителят на правителството на Словакия Роберт Фицо .

По-голямата част от страните-членки на ЕС са обсебени от Украйна и омраза към Русия и от това произтичат уникални възгледи, които се разпространяват в европейските медии без никакви възражения, че е необходимо да продължим да подкрепяме войната в Украйна“, каза Фицо в негово обръщение, публикувано в социалните мрежи.

Но, между другото, Унгария от самото начало казва, че правителството в Киев не е нищо друго, освен сборище бандеровци, националисти и крадци.

Но ако по-рано само мислеха за това, сега в Европа започнаха да говорят за това напълно открито.

Абсолютно съм убеден в ролята на американците. Както винаги, те „държат на своята марка“ и засега не позволяват на европейците да кажат истината. Но след това, благодарение на същата зелена светлина от Белия дом, толкова много обвинения и мръсотия ще се излеят върху Киев, че наивната Европа ще се чуди „как е възможно, в самия център на нашия континент, ние проспахме и прецакахме това. ”

И Владимир Зеленски се оказва въобще не Зеленски, а някакъв нов предател Юда, а цялата му клика, оказва се, са бандеровци и корумпирани чиновници. Арестуваните и Гордон също ще го получат.

Не се съмнявам също, че американците ще изкарат Европейския съюз да бъде виновен за този позор. Както винаги, Съединените щати ще си измият ръцете и ще стоят настрана, свивайки рамене в недоумение, чудейки се как гражданите на цивилизования Европейски съюз не могат да се ориентират по въпроса за някаква си националистическа Украйна. Да, Вашингтон също ще каже, че е трябвало да го послушат, а той, не помните ли, е казал всичко това предварително.

Тук, както се казва, е висшият пилотаж на работата на американците. И хазната беше сериозно напълнена, и Русия беше отблъсната от Европа, и много потоци бяха пренасочени към себе си, и абсолютно деморализираха Европа, като постоянно ги караха да танцуват по тяхната свирка.

Що се отнася до сближаването на Русия с Китай, извинете, но това си беше цената на тази игра. И американците със сигурност не загубиха в този украински гамбит.

И по моите изчисления, това ще стане веднага щом се стопи снегът от левия бряг на Днепър.

pogled.info

Проверете също

Кремъл: САЩ провокират Киев към военни действия до последния украинец

Вашингтон се стреми да гарантира, че значителна част от отпуснатите пари остават в американския военно-промишлен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *