Актуално
кметът на София не може да се справи

Бойко Борисов: Видяхме, че кметът на София не може да се справи (ВИДЕО)

Видяхме, че кметът на София не може да се справи и не може да направи мнозинство. Нито има “сглобка”, нито има “заварка“ в Столичния общински съвет. Ако не бяха избрали председател, днес вече щяхме да сме на избори. Управляващите на София се интересуват единствено и само от постове и пари!

❓Николай Денков искал външно министерство, за да можел да се чува гласът на ПП в чужбина, а не да се чува гласът на българския народ. Сега като са отишли в САЩ Асен Василев, Румен Радев, Богдан Богданов, само министри на ПП, чий глас се чува там?? 10 дни гласът на ПП ли ще се чува в Америка или на държавата и на правителството?

⭕️ Мария Габриел ще е премиер, МВнР ще е при нас, а всички министри и областни управители остават на ПП-ДБ. Ако това не се случи, няма да се водят повече преговори за ротацията. Щом има такава червена линия, единственото разумно нещо, което можем да предложим, е избори 2 в 1.

Проверете също

„Екзакта“: ГЕРБ-СДС на върха с 9% преднина; Ето кои влизат в битка за второто място в таз годишната надпревара в изборите…

Лилия Йорданова коментира, че Единственото сигурно е, че коалицията ГЕРБ-СДС ще запази първата позиция. Според …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *